TOP
UGT considera els serveis mínims declarats “un insult per a les treballadores i treballadors del servei a Formentera i els seus drets laborals”. Arxiu

UGT sol·licita mesures cautelaríssimes pels serveis mínims de la vaga de neteja

Els serveis jurídics d’UGT han interposat una demanda contenciosa administrativa contra el decret emès pel Consell de Formentera en el qual s’estableixen els serveis mínims per a la vaga que s’inicia avui a les 23 h.

Per a UGT Serveis Públics, “hi ha una vulneració manifesta del dret de vaga que practica el Consell mitjançant aquest decret, al qual se suma l’omissió per part de la institució a consultar i negociar amb el sindicat per a establir els serveis mínims”.

Segons la central sindical, “els serveis declarats com a mínims superen al 80% dels serveis que es cobrien fins a la setmana passada”, i assenyala que “també compten vehicles que en l’actualitat, o estan avariats, o no són a l’illa perquè són de nova adquisició”.

UGT Serveis Públics considera els serveis mínims declarats “un insult per a les treballadores i treballadors del servei a Formentera i els seus drets laborals”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES