TOP
Salutació inicial (Foto Xavi Guasch)

La permanència es complica (Torrent 3 Formentera 0)

El Formentera ha perdut per segona jornada consecutiva aquest migdia al camp del Torrent per tres a zero i veu com la permanència es posa barda amunt, en punxar en el moment decisiu de la temporada, en la qual només ha sumat dos dels darrers quinze punts.

En una primera part on el joc ha sigut intens en el mig del camp i on el Formentera ha disposat de tímides arribades a partir de la mitja hora, però sense inquietar massa al porter rival, el Torrent, que s’havia mostrat perillós en les contres fent córrer a Cheverría, s’ha avançat a pilota aturada al minut 41, després d’una falta de Joan Marí, que Raül Ruiz ha col·locat magistralment lluny de l’abast de Guzmán.

La segona part ha començat amb una dinàmica ensopida, i sense que hagués passat res en les àrees durant el primer quart d’hora, el jugador local Mati ha fet pujar el segon pels valencians, en aprofitar un rebuig poc contundent dels roig i negre, novament després d’una jugada a pilota aturada, fent embogir l’afició torrentina que omplia el Camp de Sant Gregori i que no han parat d’animar els seus.

Els de Maikel han semblat despertar al darrer tram del partit, i Ribeiro ha xutat al travesser en la millor del Formentera en l’encontre. Però les coses s’han acabat de complicar a les acaballes del matx, quan Antonio ha set expulsat per vermella directa en fer caure a un jugador rival essent el darrer home de la defensa. A més a més, el Torrent ha acabat d’enfonsar els roig i negre mitjançant un gol de Boris en el temps de descompte.

La setmana vinent el Formentera, en posicions de descens i a més d’un partit ja en aquests moments de la permanència amb tan sols dotze punts pendents per disputar, rep el Sant Andreu, equip que està lluitant pel títol, en una contesa que serà clau per les aspiracions dels de Maikel Romero de romandre un any més a la quarta divisió del futbol espanyol.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES