TOP
Celebració del primer gol de Bertino (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur / SD Formentera)

Victòria per somiar amb la permanència (Formentera 3 Sant Andreu 1)

Baló d’oxigen vital per la SD Formentera que aquest migdia ha derrotat amb autoritat per tres gols a un al tercer classificat i aspirant al títol i l’ascens el tot poderós Sant Andreu. En un Municipal de Sant Francesc ple a vessar entre aficionats locals i la vuitantena de rivals desplaçats, els roig i negre -que passi el que passi en els altres partits de la jornada seguiran en posició de descens- aconsegueixen, més que una victòria, una declaració d’intencions d’assolir la permanència en els tres partits que resten per acabar el campionat.

Només hi ha hagut un equip sobre el terreny de joc avui. Els homes de Maikel Romero han sortit molt motivats i han fet el que sap fer bé aquest equip, jugar amb combinacions ràpides i plantant cara a un dels rivals forts de la lliga, el millor en camp contrari. Així, les ocasions no han deixat de succeir-se en l’àrea quadribarrada des dels primers minuts de partit, però no ha estat fins en el minut trenta-vuit de la primera part que Bertino ha fet pujar el primer pels locals.

En la segona part, la tònica ha estat idèntica que en la primera, i en pocs minuts el Formentera, que tenia ganes de sentenciar l’encontre, ha xutat dues voltes al travesser. Però en una ocasió aïllada del Sant Andreu, aquests han fet pujar l’empat en l’electrònic malgrat no haver fet pràcticament res durant el partit. El futbol tornava a ser injust pels roig i negre i els fantasmes de tota la temporada tornaven a sobrevolar el Municipal.

Però els de Maikel no s’han rendit fins i tot després que Gorriz fallés un penal. I en un darrer quart d’hora apassionant, Domingo i Filgueira han acabat donant la victòria pels de casa.

La setmana vinent el Formentera viatjarà a Andratx, en un camp on també s’haurà de guanyar contra un rival directe en la lluita per la permanència.

Cal lamentar els petits incidents provocats per alguns aficionats descontrolats del Sant Andreu, vigilats tota l’estona per un nombrós dispositiu de la Guàrdia Civil i la Policia Local. Han llençat llaunes al camp i s’han encarat amb formenterers. L’àrbitre ha fet aturar el partit i s’ha fet llegir un missatge per megafonia que no es llencessin objectes al camp.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES