TOP
Els consellers del PSOE en el PLE. D’esquerra a dreta, Ana Juan, Rafael Ramírez i Esteve Portas.

El PSOE exigeix a l’equip de Govern accions davant els atacs contra “l’honor i a la feina” dels funcionaris del Consell

El PSIB-PSOE de Formentera ha denunciat públicament que “avui s’han publicat en un diari digital fortes acusacions de parcialitat en la valoració de les ofertes tècniques del plec [del concurs] de platges. En aquestes acusacions s’afirma que en el transcurs de la licitació s’ha canviat el criteri d’adjudicació vers el publicat a la plataforma de contractació”.

“Desinformació”
Els socialistes apunten que “aquesta desinformació i acusació d’opacitat i parcialitat no poden quedar sense resposta per part de l’equip de Govern [del Consell]. La garantia de funcionament de la nostra administració local és el treball dels funcionaris que no pot sofrir aquestes campanyes de descrèdit mediàtic. Encara més, segons els plecs publicats en la plataforma de contractació de l’Estat, els criteris de valoració indicats en la notícia donada sí que resultaven d’aplicació i estaven publicats en els plecs del 29/11/2021, la qual cosa resulta un atac a l’honor i a la feina dels tècnics de la casa que no pot quedar sense resposta”.

Exigeix rectificació 
El PSOE “exigeix a l’equip de govern de Sa Unió, i en especial al president i conseller de Litoral i de Recursos Humans, que demani de manera urgent la rectificació de la informació publicada als mitjans que posa en dubte els criteris de valoració dels tècnics del Consell de Formentera i que interposi totes les mesures legals al seu abast per tal de restablir l’honor de la institució i el treball dels tècnics”.
Finalment, el PSOE afegeix que brinda “tot el seu suport a la feina de tots els funcionaris del Consell de Formentera, davant els atacs interessats de particulars”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES