TOP
Bertino celebrant un dels seus gols Foto: SD Formentera / Pep Toni Bartolomé Tur)

Guanyen i dependran d’ells mateixos en una darrera jornada d’infart (Formentera 3 Penya Independent 0)

El Formentera ha derrotat amb contundència a la Penya Independent per tres gols a zero en un migdia plujós al Municipal de Sant Francesc. L’equip eivissenc, que ja havia consumat el descens a tercera la jornada anterior, no ho ha posat fàcil en cap moment del partit i fins i tot ha disposat de les primeres ocasions del partit en sortir al contraatac davant d’un Formentera que jugava amb un plantejament arriscat i que volia apropar-se a l’àrea rival amb presses a l’inici del partit.

A poc a poc, els de Maikel Romero han anat arreplegant la pilota i han començat a jugar amb més cap. Així és com han arribat els gols de Giuliano Bertino, a les acaballes de la primera part i al principi de la segona, que han deixat encarrilat el matx. El Harchi ha rematat la feina anotant el tercer en el tram final de l’encontre.

Amb els resultats que s’han donat a la resta de partits, els roig i negre passen a dependre d’ells mateixos per no baixar a Tercera RFEF la setmana vinent, darrera jornada de lliga, si guanyen el seu partit al camp del Cerdanyola del Vallès, que ha perdut la categoria avui. Encara més, depenent dels resultats dels altres partits, sobretot del València Mestalla – Saguntino i del Terrassa – Peña Deportiva, el Formentera podria mantenir la categoria sense haver de disputar l’eliminatòria de descens, coneguda com a playout.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES