TOP
Els bombers han intervingut en el rescat a s’Anfossol. CIF

Els bombers rescaten un ferit que havia caigut d’una altura de 10 metres a s’Anfossol

Un home de 30 anys i nacionalitat espanyola va resultar ferit ahir després de caure des d’una alçada d’uns 10 metres als varadors del racó de s’Anfossol, als voltants dels apartaments La Gaviota, prop des Caló de Sant Agustí, segons ha informat l’IB Salut i el Consell de Formentera. L’home ingressà ahir al vespre a Urgències de l’Hospital de Formentera per politraumatismes. El pacient, que es troba estable i roman en observació, ha passat la nit a l’Hospital de Formentera i probablement serà traslladat a Can Misses al llarg de la jornada d’avui, segons ha concretat l’IB Salut.
El Consell ha informat que els bombers de Formentera van rebre ahir l’avís d’un precipitat a les 19.38 hores. L’home estava conscient, però tenia lesions a les dues cames i politraumatismes. Els bombers van haver de muntar un sistema de politges per procedir al rescat. Posteriorment, va ser traslladat a l’Hospital en ambulància. La intervenció va finalitzar a les 20.56 hores.
Van participar una ambulància medicalitzada amb un metge i dos infermers i quatre efectius dels bombers amb un pick up de primera intervenció, un vehicle de serveis diversos i una bomba urbana lleugera. També hi van participar quatre agents de la Guàrdia Civil i quatre més de la Policia Local.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES