TOP
Obres a ca ses Monges. 7bts/Arxiu

GxF lamenta l’anunci de finançament públic del Govern a ca ses Monges davant les mancances dels centres públics formenterers

Gent per Formentera manifesta la seva “estupefacció i total desacord” davant l’anunci per part de la Conselleria balear d’Educació de l’aprovació d’un concert educatiu per pagar amb diners públics les nòmines i diferents despeses del centre privat existent a Formentera, ca ses Monges.

Mancances sense resoldre als centres públics de Formentera
Segons els insularistes, “és injustificable aquesta despesa havent-hi places disponibles als centres públics i quan les escoles de la Mola i Sant Francesc es troben pendents de reformes i l’IES Marc Ferrer pendent d’ampliació”.

En aquest sentit, des de GxF es considera que “els recursos públics en educació s’han de destinar a l’ensenyament públic i a aquells estudiants que es trobin en situació de vulnerabilitat i precarietat”.

A més, apunten que “malauradament, ara com ara, els centres educatius de Formentera no compten amb tot l’equipament de qualitat que necessiten, ni amb els recursos necessaris per atendre com toca els alumnes amb necessitats especials o amb situacions familiars difícils”.

“Política social regressiva i antisocial del Govern de Marga Prohens”
Gent per Formentera troba “inacceptable” que “davant les mancances persistents de l’ensenyament públic, es destinin els diners de tots a finançar una escola privada que funciona amb criteris d’empresa privada”. Per a aquesta formació, aquesta mesura anunciada pel Govern “és una passa més en la política social regressiva i antisocial de l’executiu de Marga Prohens, avalada pel Govern de Sa Unió, i que implica detreure recursos dels qui més ho necessiten per destinar-los a qui no necessita aquestes ajudes”.

 

 

 

Compartir

Comentaris (1)

  • Pedro Galli

    Ya …. en este sentido agregaría que los recursos públicos (erario) destinados a financiar el boleto de bus (Paya = empresa privada) gratis para todos tampoco sería procedente, y sólo debería ser destinada la subvención del bus -como dice GxF- “a aquells ciutadans que es trobin en situació de vulnerabilitat i precarietat” solamente.
    Porque a algunas cosas no (este caso escolar) y a otras sí, no se sostiene.
    Hay otras innumerables situaciones para recordar del mal uso del erario, típico del estatismo que tanto la derecha como la izquierda incluyen su estructura política.

Deixa una resposta

PROGRAMES