TOP
Vista de la cornisa trencada amb es Caló des Mort de fons. Foto: 7bts

Adéu al balcó de Caló des Mort

El mític alhora que perillós balcó des Caló des Mort, immortalitzat en milers de fotografies i selfies d’intrèpids turistes i no tant turistes que han passat temporada rere temporada per aquesta petita i famosa cala formenterera, ja és història.

Desmunt de roques resultant del trencat. Foto: 7bts

Instantània del balcó presa l’estiu passat. Foto: 7bts

Dies enrere el balcó cornisa apareixia trencat, amb el seu fràgil sortint de roca desmuntat uns metres avall en unes quantes peces. Era poc menys que la crònica d’una mort anunciada que, tard o d’hora, el balcó cediria per l’efecte de l’erosió ajudat en més o menys mesura del pes acumulat de centenars d’intrèpids turistes que hi han posat per tenir la platja de fons. Alguns, poc assenyats, en solitari. D’altres, temeraris, en grup i seient-hi a la punta embriagats per les vistes i sense reflexionar uns i altres sobre el perill de trencament i de caure uns pocs metres. Pocs però suficients per fer-se mal de veres.

Zenital de l’esfondrament. Foto: 7bts

El destí, però, ha set amable i ha permès (no es té constància de cap accident a la zona) que la roca cedís en algun moment de solitud, potser enyorant un turisme que enguany trigarà a arribar.

Compartir

PROGRAMES