Admesos tots els infants per l’Escola d’Estiu 2020

Els 180 infants inscrits a l’Escola d’Estiu 2020 han estat admesos, segons informa el Consell. L’Escola d’Estiu preveu comptar amb 99 alumnes a l’escola de Sant Francesc, 57 a la de Sant Ferran i 24 a la Mola. A partir del pròxim dilluns els organitzadors de l’escola contactaran amb les famílies per reunir-se amb elles i organitzar l’inici de l’escola.

Entrades i sortides escalonades
L’horari màxim de l’Escola d’Estiu serà de 8 a 14.30 h. Enguany es fomentaran les entrades escalonades. La temàtica principal que es treballarà aquest 2020 a l’escola d’estiu és la salut i el lema «Ens cuidam». La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat l’esforç que s’ha fet des del Consell de Formentera per «poder acollir tota la demanda i així ajudar a la conciliació de les famílies i al desenvolupament de nens i nenes en tractar-se d’un projecte de lleure educatiu».

Mesures de seguretat excepcionals
Per evitar la propagació de la covid-19 hi haurà mesures de seguretat excepcionals. Els grups seran encara més reduïts i comptaran sempre amb les mateixes monitores i monitors, no tendran contacte amb altres grups per evitar possibles contagis i no es faran desplaçaments fora dels centres. Així mateix se seguiran els protocols i mesures de neteja i desinfecció establerts per les autoritats.
Per a més informació es pot telefonar al 971321087 o enviar un correu electrònic a joventut@conselldeformentera.cat.

About Author

Comments are closed.

background