TOP
Agents i periodistes especialitzats gaudeixen d’una copa a la piscina d’un establiment hoteler de l’illa. CIF

Agents de viatges i de premsa coneixen els encants de Formentera en temporada baixa

Durant aquesta setmana i la passada s’està fent promoció de l’illa a través de viatges de premsa i agents de viatge que visiten la nostra destinació per conèixer de primera mà els seus encants en temporada baixa.

Convidats d’Europa i els Estats Units
Segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, “l’objectiu és promocionar el mes d’octubre, així com la resta de mesos de temporada baixa”. Durant la segona meitat de setembre s’han fet viatges de premsa amb periodistes de mitjans especialitzats en el mercat francès i també a agents de viatge d’Holanda, França, el Regne Unit, Alemanya, els països nòrdics i els Estats Units.

Descobrint els encants de Formentera i els seus projectes de protecció
Descobrint l’illa fan un recorregut per les principals platges i el Parc Natural de ses Salines, han visitat els mercats, fet tast de vins i se’ls apropa la gastronomia, patrimoni i cultura, a més de gaudir d’activitats esportives i d’oci, entre d’altres. “D’aquesta manera, veuen en primera persona les múltiples possibilitats que ofereix Formentera, a banda del sol i la platja, i també els hi traslladem la necessitat de protegir el nostre entorn i els presentam els diversos projectes que tenim en marxa”, ha destacat Ferrer.

Mercat asiàtic
Així mateix, ha vingut un representant d’Àsia i del Pacífic, per promocionar Formentera al Japó, Singapur, Austràlia i Nova Zelanda. “Els visitants procedents d’aquests mercats poden contribuir a allargar la temporada, així com el temps d’estada a l’illa, perquè fan viatges més llargs i estan interessats en les activitats que es poden realitzar fora de la temporada d’estiu”, ha conclòs la consellera, que ha agraït als empresaris locals la col·laboració amb aquesta iniciativa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES