TOP
El primer naixement de l’any nou a les Pitiüses ha tengut lloc a Formentera.

Ainhoa, la primera formenterera de l’any

Aquest matí a les 11:11 h ha nascut a l’Hospital de Formentera n’Ainhoa, el primer nadó de les Pitiüses de 2020, que ha pesat 2.670 grams. És la segona filla de na Vanesa i n’Emilio, tots dos naturals de Formentera. S’ha tractat d’un part normal que ha estat atès per la llevadora Esther Moraleda. La mare i la nena es troben bé i descansen a l’habitació del centre hospitalari.
És la primera vegada que el primer naixement de l’any a Formentera s’avança al de Can Misses. En els dos últims anys el primer naixement a la nostra illa s’havia fet esperar fins al dia 6 de gener.
Ara bé, fora dels centres públics, la primera pitiüsa en néixer ha set n’Enma Aurora. Ho va fer a la Policlínica Nuestra Senyora del Rosario a les 5 i 46 minuts, amb un pes de 3.300 grams.

Primera balear de l’any
D’altra banda, el primer nadó de l’any 2020 a les Balears és una boixa que ha nascut a les 3.35 hores a l’Hospital Universitari Son Espases. La nena es diu Arlet i es dóna la circumstància que el seu pare és Dani Bardolet, davanter del Platges de Calvià, rival del Formentera en la lliga de Tercera Divisió.

Compartir

PROGRAMES