TOP
Alumnat de l’Escola de Dansa.

Ajuda de 200 euros per a cada nen que faci activitats extraescolars

Ja es pot tramitar l’ajuda de 200 € per a cada nen o jove de 3 a 16 anys que faci activitats extraescolars de tipus esportiu, formatiu o similar durant aquest curs 2022-23 a les Illes Balears. L’ajuda, que impulsa el Govern per pal·liar l’increment del cost de la vida, es pot percebre per part del nucli familiar que convisqui en el mateix domicili i que no ingressi més de 52.800 € anuals. Les famílies sol·licitants hauran de presentar: una declaració responsable i de compliment dels requisits, el llibre de família, el certificat de convivència, la declaració de veracitat de les dades bancàries i el certificat d’ingressos de la unitat familiar.
La tramitació de la sol·licitud es podrà fer telemàticament des del web www.caib.es/extraescolars fins al pròxim 27 de desembre amb el certificat digital i el sistema Cl@ve Permanent. També es podrà presentar la sol·licitud presencialment a les oficines de registre de qualsevol administració pública (com per exemple l’OAC) dirigint la sol·licitud en la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat de Govern de les Illes Balears.

Practicants de tir amb arc. CIF

 

Cobrament a principis de 2023
La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha detallat que la convocatòria «està dotada amb un total de 5 milions d’euros que pretenen beneficiar més de 25.000 famílies de les Illes que estan veient com el cost de la vida s’ha incrementat i han hagut de prescindir d’algunes activitats extraescolars dels nens per poder arribar a final de mes». Amb tot, Garrido ha explicat que «es tracta d’una mesura més de les 25 que s’emmarquen dins de l’escut social amb 200 milions d’euros que aquest Govern ha activat per estar junt amb els ciutadans més vulnerables».
El director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat, Miquel Àngel Coll, ha afirmat que «la Conselleria ha reforçat el personal que tramitarà les sol·licituds per accelerar el procés». I ha detallat que «la concessió i les ordres de pagament es faran en un sol procés per assegurar el cobrament de les ajudes a principis de l’any 2023».

Compartir

PROGRAMES