TOP
Es reparteix pinso, garrova picada i farina d’ordi. CIF

Ajudes a l’alimentació del ramat de l’illa per mor de la sequera

L’àrea de Medi Rural ha tornat a treure ajudes enguany per a l’alimentació del ramat de l’illa per compensar la manca de pinso a causa de la sequera.

44 tones d’aliments
Així, la Cooperativa del Camp repartirà entre els ramaders de l’illa 40 tones de pinso o garrova picada per al bestiar oví i caprí, i 4.000 quilos de farina d’ordi per a l’alimentació del sector porcí.

“De nou, hem tingut un any sec que ha afectat els cultius i ha fet que el ramat de l’illa no tingués la mateixa quantitat de menjar, per això hem tornat a treure aquesta ajuda a la qual el Consell de Formentera destina un pressupost inicial de 14.945 €”, ha explicat el conseller de Medi Rural, Josep Marí.

Horaris de recollida
Les persones interessades a rebre aquestes ajudes heu d’anar a la nau de la Cooperativa del Camp amb la cartilla ramadera, de dilluns a divendres matí, de 8 a 14 hores; i dilluns, dimecres i divendres a la tarda, de 16.30 a 19.30 h; o dissabtes de 9 a 13 h. Les ajudes es donen segons el nombre d’animals, i per a cada animal reproductor declarat es reben dos sacs de pinso. En total hi ha censats uns 913 caps de bestiar oví/caprí/porcí a la nostra illa.

Compartir

PROGRAMES