TOP
Les dues candidates després de l’assemblea. 7bts

Alejandra Ferrer i Sílvia Tur encapçalaran la candidatura de GxF a Consell i Parlament

La candidatura al Consell Insular de Formentera, encapçalada per Alejandra Ferrer, i la candidatura al Parlament de les Illes Balears, encapçalada per Sílvia Tur, han estat les escollides aquest dijous per la militància de Gent per Formentera de cara a les Eleccions Autonòmiques i Locals del 28 de maig.

91 han estat els militants del partit que han participat de forma directa o representats a la votació de les candidatures presentades per l’executiva. Així, Ferrer ha obtingut el 89% dels vots, és a dir, la confiança de 81 dels afiliats, mentre que Tur ha aconseguit 88 vots, el 97% dels sufragis.

Des de la formació insularista s’ha mostrat el convenciment que “les nostres candidatures representen el talent i les idees que GxF ha estat capaç d’incorporar a les seves files: dues dones valentes i preparades que han demostrat tenir una forta capacitat de gestió en els moments més complicats”.

Alejandra Ferrer ha posat en relleu “la feina feta durant aquest dur mandat de la pandèmia i la crisi subsegüent, mentre es continuava amb els projectes iniciats i s’afrontaven nous reptes, tot perseverant en la línia política de GxF”. Així mateix, ha expressat la seva voluntat de ser “la candidata de tots i totes”, mostrant-se oberta a acollir “les propostes i discrepàncies que puguin sorgir, i també d’enfortir les essències fundacionals de Gent per Formentera, com a partit d’esquerres, laic, feminista i ecologista”.

Sílvia Tur ha destacat que el fet d’haver estat diputada per GxF al Parlament durant sis anys consecutius “s’ha mostrat cabdal per la defensa dels interessos generals de l’illa i per incidir en la presa de decisions del Govern, sense dependències ni restriccions de cap índole”. També ha destacat que “Gent per Formentera s’ha mostrat com l’única formació política de l’illa que pot reivindicar les seves demandes posant per damunt la ciutadania i no els interessos del partit, i així és com ho continuarà fent si obté els vots necessaris per continuar la tasca parlamentària feta fins ara”.

A més de la ratificació de nous militants i altres qüestions de tràmit, GxF ha informat de la posada en marxa dels grups de treball, on s’ha convidat la militància a col·laborar-hi, per comptar amb la participació ciutadana en la creació del nou document programàtic. Des del partit s’afirma que “volem continuar aportant idees i polítiques valentes en el nostre projecte de futur i seguir treballant per acostar-nos a l’illa que necessitam i volem”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES