TOP
El recital serà aquest dissabte a partir de les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

Alte Liebe, el primer espectacle de la tardor a L’Illa a Escena

Aquest dissabte arriba a Formentera Alte Liebe, el primer espectacle de la tardor de L’Illa a Escena de 2022. Aquest primer projecte del Trio Bórea és un concert que s’escenificarà a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

L’espectacle
Alte Liebe és una peça audiovisual digital i interactiva que reuneix la vida i l’obra de tres grans músics del segle XIX. Gràcies a aquest nou format de concert, l’espectador podrà fer una immersió total en aquesta història. L’espectacle es converteix en una aventura per a diferents públics d’una manera molt accessible.

El grup
Bórea és un grup de música de cambra fundat el 2019 amb l’objectiu d’explorar el desenvolupament de nous models d’interacció amb el públic. El grup està format pels gallecs Brais González Pérez, piano; Julia Caro Trigo, cello, i la violista mallorquina Clara Mascaró Nadal. Al concert s’interpretaran algunes obres dels compositors Robert Schumann, Clara Schumann i Johannes Brahms, que estaran enllaçades a través d’una narració basada en els seus documents epistolars i arranjades per a la formació pel pianista i compositor Brais González.

El juliol de 2021, Trio Bórea ha realitzat diferents residències artístiques (Baltais Fligelis a Letònia i Brahmshaus a Baden-Baden, Alemanya), on ha dut a terme el seu projecte i l’ha presentat a Europa. Des de 2020, la formació ha rebut el suport de diferents entitats, entre elles la Unió Europea amb el prestigiós programa d’ajudes i-Portunus o Salzburg Stadt.
Recentment, el trio ha set guardonat amb el Premi Café Bauhaus, atorgat per l’European Union Youth Orchestra.

Preus i descomptes
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 euros. Els seients ja no són numerats, els usuaris poden seure per ordre d’arribada en el lloc que desitgin. Les entrades es poden adquirir en línia fins una hora abans de l’espectacle, quan sols es podran adquirir a taquilla.

Hi ha preu reduït, amb el 50% de descompte, per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional,
famílies monoparentals i famílies nombroses.

Cartell del recital.

Compartir

PROGRAMES