TOP
Un dels vehicles del transport públic de Formentera. Arxiu.

Ampliació del servei públic d’autobús a partir de l’1 de maig

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que demà diumenge 1 de maig es torna a ampliar el servei de transport públic. D’una banda, la línia L2, que connecta la Savina amb la Mola, realitzarà una expedició més a última hora cap a la Mola. L’últim viatge a la Mola abans era a les 20.15 h i ara se n’afegeix un a les 21.20 h.
A més, la L2 també amplia el servei a les zones turístiques des Ca Marí i es Copinar coincidint amb l’obertura de diversos establiments hotelers d’aquestes zones. En el cas des Ca Marí, els primers dies de maig, a causa de les obres existents a la carretera des Ca Marí, l’itinerari es trasllada al camí des Simonets.
També s’inicia el servei de les línies L3 i L7, que connecten els nuclis turístics de l’illa amb el Parc Natural, concretament la platja de ses Illetes.
Recordam que des del passat dijous 14 d’abril el servei de transport públic d’autobusos ofereix cada dia de la setmana la següent oferta: la Línia 1 circular (que connecta el port de la Savina amb la zona de platges del Parc Natural, i amb es Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc) i la Línia 2 (que connecta el port de la Savina amb Sant Francesc, Sant Ferran, es Caló i la Mola), entre les 8 h i les 20 h o 21 h. Així mateix, des de l’àrea de Mobilitat s’ha tornat a recordar que des del passat mes de juny el servei d’autobusos és gratuït per als menors d’edat i per a persones amb discapacitat o dependents i els seus acompanyants.

Compartir

PROGRAMES