TOP
Ana Juan, durant l’acte de l’1 de maig as Pujols.

Ana Juan (Dia del Treball): “Continuarem aplicant les polítiques d’esquerres necessàries perquè Formentera assoleixi l’equilibri social”

Gairebé 300 persones han assistit a la plaça d’Europa des Pujols en la tradicional festa popular que organitza el PSOE de Formentera, amb motiu de l’1 de maig, Dia del Treball, i que també ha comptat amb la presència del president del Parlament balear, Vicenç Thomàs.
En aquest marc festiu, la presidenta del Consell i candidata del PSOE de Formentera a revalidar la presidència, Ana Juan, ha assegurat que “per poder avançar en els drets socials de les persones, a Formentera, necessitam aturar el creixement turístic” a l’illa, i treballar “en l’equilibri entre els residents i els turistes”.

Rafa Ramírez durant l’acte del Dia del Treball.

A més a més, Ana Juan ha destacat que les mesures implantades des del Govern de les Illes Balears i les que han començat a aplicar-se aquesta legislatura al Consell tenen com a objectiu la classe treballadora i com a exemples ha enumerat la llei turística, “essencial per aturar el creixement i per dignificar la feina dels treballadors, com les kellys”; el pla d’igualtat laboral; l’estabilització de la plantilla i la implantació de la carrera professional al Consell o “la proposta de posar en marxa la jornada de 4 dies laborals que estam treballant amb els sindicats”.

Polítiques d’habitatge
Per la seva banda, el secretari general dels socialistes de Formentera, Rafa Ramírez, ha destacat amb relació a l’habitatge que “els socialistes no ens posam de perfil i assumim el lideratge de coordinar les polítiques d’habitatge amb altres administracions, com el Govern d’Estat i el Govern balear”.

Prop de 300 persones han participat en la jornada del Dia del Treball del PSOE.

Finalment, Ramírez ha afirmat que “hem de deixar de viure per treballar i començar a treballar per viure, és el camí que ens queda en la pròxima legislatura, la jornada de 4 dies”.
Els participants en la festa popular han gaudit del típic plat de paella, amanida, postres, cafè caleta, rifa i la música de Maria José Cardona i Hambre de Gueña.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES