TOP
L’acte ha comptat amb la presència de la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la reelecció, Francina Armengol. PSOE

Ana Juan: “Donarem solució a l’aparcament de la Savina, a la seguretat de la PM820 i al Carrer Gregal”

Els socialistes han celebrat aquesta nit a l’Hostal Bahia el seu acte de campanya dedicat a la Savina, amb la presència de la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la reelecció, Francina Armengol, la candidata a la presidència del Consell Ana Juan, Rafael Ramírez i Antonio Jesús Sanz.

En aquest marc i davant els veïns, Ana Juan ha destacat que es compromet a donar resposta a “l’embelliment i millora del carrer Gregal de la mà de les propostes del veïnat”.

En aquesta línia, ha afirmat que duran endavant “un estudi de viabilitat per solucionar la manca d’aparcament”, i també s’ha compromès a posar en marxa “un bus llançadora des de Sant Francesc a la Savina, amb freqüències competitives perquè els ciutadans de Formentera puguin moure’s, a la vegada que descongestionar el nucli urbà”.
D’altra banda, ha dit que faran un “estudi de millora i seguretat de la PM-820 i una intervenció urgent per solucionar als punts d’alta sinistralitat”, alhora que ha assegurat que “signaran un nou conveni de carreteres”.

La candidata al Consell no s’ha oblidat dels més petits i els ha promès que “millorarà el parc de la Savina”. Tampoc s’ha oblidat de la història de Formentera i ha centrat l’atenció as Campament, la Colònia Penitenciària de la Savina, i ha recordat que “s’ha avançat amb un estudi arqueològic, amb tasques d’investigació de l’espai i amb la redacció d’un projecte per convertir l’espai de memòria que Formentera mereix, tot això agilitzarà la intervenció a l’indret”.

Finalment, ha posat en valor el programa electoral dels socialistes, “fruit del diàleg i consens amb les associacions i veïns de l’illa. Un contracte per continuar liderant i coordinant les diferents administracions per tal de solucionar els problemes reals de l’illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES