TOP
Fotografia de tancament de campanya. PSOE

Ana Juan tanca la campanya a Es Cap “amb propostes reals per a Formentera”

Els socialistes de Formentera posen fi a la campanya electoral recolzats pels seus militants i simpatitzants, “socialistes de carnet i sense”, els membres de la llista i la secretària d’Estat de migracions, Isabel Castro.

Ana Juan ha agraït la feina de tot l’equip que l’acompanya en la llista, “que estam preparats per continuar governant el Consell” i ha animat a votar aquest diumenge al partit socialista, “perquè som el partit que planteja solucions reals per a Formentera”.

De la mateixa manera, Ana Juan ha recordat que han fet “una campanya propositiva i en positiu amb un programa que recull les inquietuds dels nostres veïns”.

A més a més, els ha recordat que treballen “per solucionar els problemes de l’illa i tenim clar que l’habitatge és un dret i no un bé per especular”. “Els socialistes hem posat les bases per solucionar-ho i necessitem continuar governant per aconseguir-ho”, ha dit la candidata.
Per finalitzar, ha tornat a deixar clar que “per tenir una illa que visqui en equilibri, no podem créixer més turísticament i no necessitem les 3.500 places turístiques que tenim congelades”.

Per la seva banda, Isabel Castro ha demanat el vot a Ana Juan i a Francina Armengol aquest diumenge “perquè Formentera i les Illes Balears necessiten persones amb la sensibilitat de n’Ana i na Francina, persones que han demostrat el seu compromís i la seva dedicació per liderar el Consell de Formentera i el Govern de les Illes Balears”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES