Andrea Romero, campiona del Cros Internacional d’Atapuerca

Andrea Romero ha guanyat aquest matí la XVI edició del Cros Internacional d’Atapuerca en categoria sub 20, una de les cites més importants del calendari espanyol de curses de camp a través a la qual no hi han faltat les millors atletes del país. Amb aquesta victòria Romero s’obre pas per classificar-se per l’Europeu de Lisboa i confirma la seva completa recuperació de la lesió que la temporada passada la va obligar a quedar durant mesos en dic sec.
La corredora del Grup Esportiu Espalmador ha completat els 4.000 m del recorregut amb un cronòmetre de 14 minuts i 7 segons, és a dir, a una velocitat mitjana de 3 min. i 31 seg. per kilòmetre.
La formenterera ha començat la prova, marcada per la superfície fangosa, el vent i les baixes temperatures, en el grup capdavanter i quan ha entrat a la darrera volta ha canviat de ritme, de manera que només la segona classificada ha pogut apropar-se a la seva posició en la recta final i han acabat travessant meta gairebé juntes.
Romero aspira ara a fer un bon paper en el Cros d’Alcobendas que es disputa en dos setmanes. Si aconseguís finalitzar entre les sis primeres en la prova madrilenya, obtindria la classificació per l’Europeu de Lisboa que se celebra el 8 de desembre.

Vidal, entre els 20 millors
En categoria sub 16, Llorenç Vidal, del Club Platges Castelló, ha corregut un circuit de 3.000 metres que ha finalitzat en vintena plaça, registrant un temps de 9 min. i 50 seg. El formenterer ha quedat lluny del seu cronòmetre de l’any passat, de 9 min i 38 seg., amb el qual pujà al capdamunt del podi.
D’altra banda, també destacam la participació en aquesta prova de camp a través, en categoria sub 16, de Júlia Serra (2.000 m en 9 min. i 29 seg.) i en categories de formació dels també integrants del GE Espalmador i l’Escola Municipal d’Atletisme de Formentera (EMAF), Elma Juan, Júlia Garrido, Helena Lafuente, Maria Juan, Gemma Torres, Daniela Jiménez i Ona Ferrer.

About Author

Comments are closed.

background