Andrea Romero opta a medalla en el Campionat d’Espanya d’Atletisme

Andrea Romero participa demà i diumenge a les finals del Campionat d’Espanya d’Atletisme sub-20 que es disputen a la localitat catalana de Granollers. Es dóna la circumstància que per aquesta cita estatal la formenterera ha obtingut la classificació per les finals en dos modalitats, en 1.500 i 3.000 metres llisos.
L’atleta de 19 anys, que només pot competir en una distància, encara no ha decidit a quina cursa vol optar. Cal destacar que parteix com la participant amb la segona millor marca en 1.500 m, mentre que en els 3.000 m compta amb el quart millor registre.

«Això que surt de dins jo»
Romero ha indicat que com a conseqüència de la periostitis que ha patit els darrers mesos, només «ha entrenat vuit setmanes» mentre que «les altres [competidores]fa una temporada que es preparen». La corredora de la Mola ha assenyalat quin és el seu plantejament per la final: «Sortir amb moltes ganes i intentar treure això que surt de dins jo i em fa córrer molt», tot i que admet que «la lesió encara no està del tot recuperada» i no ha pogut donar-li «molta canya als entrenaments fins a la setmana passada perquè havíem de respectar la lesió».

About Author

Comments are closed.

background