TOP
Antoni Tur i Ana Juan. Fotomuntatge.

Antoni Tur i Ana Juan, els consellers més ben valorats del PSOE

Antoni Tur, titular de Medi Ambient durant el darrer tram de la legislatura, i Ana Juan, qui ha ocupat la presidència insular des d’octubre de 2021, són els consellers més ben valorats de l’equip socialista pels 308 participants en l’enquesta de Ràdio Illa, que havien de triar entre dos dels cinc representants del PSOE.
Tur, que s’ha encarregat de temes tan espinosos com la licitació de lots de platja, la renovació de la contracta de residus o la regulació del fondeig a l’estany des Peix, lidera el rànquing amb un 25% dels suports, per sobre de Juan, amb un 23%. Crida l’atenció que sigui l’únic dels actuals consellers que no consta a la llista socialista pel 28M qui hagi superat a la presidenta. De fet, aquesta tendència també s’observa en l’enquesta actualment en curs, de valoració dels consellers de Gent per Formentera, en què Vanessa Parellada (que tampoc repeteix a les llistes) ocupa la primera posició provisional a l’hora d’escriure aquestes línies, dilluns al matí. Per explicar aquests sorprenents resultats, des dels cercles pròxims a PSOE i GxF s’assenyala que per part d’alguns usuaris hi hauria una clara intenció d’intoxicar els resultats de les enquestes.
Ben a prop d’Ana Juan, amb un 20% dels vots hi ha Paula Ferrer, consellera d’Esports i Recursos Humans, qui s’ha estrenat en política en la present legislatura i ha abordat assumptes com la implantació de la carrera professional o la posada en marxa del nou Centre d’Esports Nàutics. Empatada amb un 20% hi ha una altra de les novetats del PSOE en les passades eleccions, Raquel Guasch, titular de Patrimoni i Política Lingüística, àrees que han impulsat, entre altres, l’eliminació dels barrots en béns patrimonials o l’edició del llibre més venut durant el passat Sant Jordi, La toponímia de Formentera.
Finalment, i a una distància significativa de la resta de companys, apareix Rafa Ramírez, amb un 12% dels suports. El secretari general dels socialistes de Formentera, qui és el ‘dos’ de Juan en la llista electoral, ha ocupat la cartera de Benestar Social, molt requerida durant la pandèmia i des de la qual s’ha posat en marxa la Residència per a gent gran i l’Oficina d’acompanyament a l’Habitatge.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES