TOP

Aquest cap de setmana no hi haurà cinema

El Consell de Formentera informa que les projeccions del pròxim divendres 3 i diumenge 5 de novembre seran cancel·lades per mor de les obres de millora a la Sala Municipal de Cultura.
Així, el cinema romandrà tancat des d’avui fins al 10 de novembre per realitzar diverses intervencions com ara la reparació de la tarima de l’escenari, la renovació de les parets de la sala, feines de manteniment de la fusteria exterior, aplicació d’un tractament antilliscant al terra dels passadissos de la sala, substitució de la porta de fusta d’entrada a la sala, canvi de la il·luminació interior de la sala i reparació de la il·luminació del cartell exterior del cinema.
Totes les millores compten amb un pressupost de 10.591 € + IVA, a més de les feines que farà la brigada, com a personal propi del Consell, que s’encarregarà de la intervenció en la il·luminació.
A més, el Consell ha recordat que durant els darrers mesos també s’han efectuat altres millores al cinema amb un cost de més de 16.000 euros, IVA a part.
En aquest sentit cal mencionar que s’han substituït els vidres simples de les finestres per uns dobles amb càmera per millorar l’aïllament de la sala, per motius de seguretat es va canviar la porta de fusta de la façana lateral per una d’alumini i s’ha substituït un aparell d’aire condicionat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES