TOP
Zona blava a Sant Francesc. Foto: CIF

Aquest diumenge s’inicia l’horari d’hivern de la zona blava

A partir d’aquest diumenge, 1 de novembre, s’inicia l’horari d’hivern a les zones d’aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran, mentre que as Pujols es deixa d’aplicar la zona blava fins a la propera temporada turística. Fins a l’1 de maig, l’horari regulat s’estableix de dilluns a dissabte de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Els diumenges i festius l’aparcament serà lliure.
Cal recordar que durant l’horari d’hivern els vehicles podran romandre aparcats a la zona blava fins a tres dies seguits, en lloc d’un dia com succeeix amb l’horari d’estiu. Pel que fa a la zona verda, sols hi poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim de tres dies, excepte els residents de la Savina acreditats, que poden estacionar-hi els seus vehicles fins a 15 dies, com ja passa a l’estiu.

Renovacions al desembre
Des de l’àrea de Mobilitat es recorda que les pròrrogues de les autoritzacions d’aparcament regulat que es varen fer al mes de març a causa de l’estat d’alarma caduquen a finals de desembre. Així, tots els usuaris acreditats per aparcar a la zona blava hauran de renovar l’autorització abans de final d’any. Per a efectuar la renocació, cal demanar cita a l’OAC o a través de l’OVAC.

Compartir

PROGRAMES