Aquesta setmana obre el període d’inscripció per l’Escola d’Estiu 2019

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa que el termini per sol·licitar plaça per l’Escola d’Estiu 2019 estarà obert del 5 al 15 de juny. Les inscripcions es poden presentar a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores o telemàticament: a través de l’OVAC, a la web del www.consellinsulardeformentera.cat. Recordem que l’ordre d’arribada de la sol·licitud no dóna prioritat d’accés sobre la resta.

Infants nascuts a partir de 2007
Es poden apuntar tots els nens i nenes de 3 a 12 anys (nascuts entre els anys 2007 i 2015). Les activitats es desenvoluparan als col·legis públics de Sant Francesc, Sant Ferran i el Pilar de la Mola segons l’opció triada en la sol·licitud. El preu pels infants empadronats a Formentera per un mes és de 140 euros i per dos 220. L’Escola d’Estiu comença dia 1 de juliol i finalitza el 30 d’agost. Les activitats es fan entre les 9.00 i les 14.00 hores amb opció d’escola matinera a partir de les 8.00 hores. Els infants poden anar a piscina 2 dies a la setmana per un preu de 25 € mensuals.

Promoure el lleure educatiu
Als centres educatius es desenvoluparan activitats per «promoure el lleure i l’oci educatiu en un ambient lúdic i adaptat a les necessitats dels nens i nenes», segons ha explicat la consellera en funcions de Benestar Social, Vanessa Parellada. Parellada ha recordat que «amb aquesta oferta del Consell té com a objectiu donar una alternativa als pares i mares perquè puguin conciliar la vida familiar i laboral durant els mesos d’estiu quan hi ha vacances escolars».

About Author

Comments are closed.

background