TOP
L’entrevista està feta a la residència de Donés a la Vall d’Aran.

Arriba a Formentera ‘Eso que tú me das’, l’última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés

L’àrea insular de Cultura informa que Eso que  me das, el documental amb l’última entrevista de Jordi Évole feta a Pau Donés, es podrà veure en sessió de cinema el pròxim divendres 4 de desembre a les 20.30 h i diumenge 6 de desembre a les 20.00 h a la Sala de Cultura (Cinema).
El cantant Pau Donés, líder de la banda Jarabe de Palo, va lluitar durant cinc anys contra el càncer. Va viure fins als seus últims dies amb ganes de comunicar als altres i compartir la seva alegria de viure. Dies abans de morir va voler tenir la seva última xerrada amb Jordi Évole i deixar el seu testimoni i agraïment per tot el que havia rebut.
L’equip de Producciones del Barrio va acudir a casa del cantant a la Vall d’Aran i va gravar una entrevista que, per desig exprés del líder de Jarabe de Palo, només podia exhibir-se després de la seva mort. Eso que  me das, dirigida per Jordi Évole i Ramón Lara, és el resultat d’aquesta xerrada.
El documental alterna moments emotius propis d’una situació tan extrema amb uns altres més reflexius sobre com viure i aprofitar millor la vida. En la xerrada hi ha lloc també per a moments distesos on l’humor és present, en els quals periodista i cantant no defugen abordar entre riures “comptes pendents” del passat.
Cal destacar que Pau Donés va ser una persona fortament lligada a l’illa de Formentera on va passar llargues temporades i tenia moltes amistats i persones estimades. Tots els que vulguin veure aquest documental han de fer reserva prèvia d’entrada fins al 4 de desembre a les 10.00 h al correu electrònic: reserves@conselldeformentera.cat.

Recaptació solidària per al VHIO i la fundació Fero
Eso que  me das s’ha pogut estrenar en més de 280 sales de tota Espanya gràcies a la voluntat i esforç de productors, distribuïdor i exhibidors, en un context de dificultat per a tot el sector cultural.
A més, la recaptació corresponent als productors de la pel·lícula serà destinada a la recerca de la lluita contra el càncer que duu a terme el VHIO, Vall d’Hebron Institute of Oncology de Barcelona, que va tractar i continua estudiant la malaltia de Pau Donés i ara se suma a aquesta iniciativa la Fundació Fero, centrada també en la recerca oncològica.

Compartir

PROGRAMES