TOP
Instantània de l’obra.

Arriba a Formentera ‘Soñando a Pinocho’, titelles per a tota la família

Els més petits gaudiran de valent amb l’espectacle familiar Soñando a Pinocho, la nova creació de la companyia La Tartana Teatro, que narra la imaginada història abans de la història del conte clàssic de Pinotxo. El naixement de Pinotxo abans que el mateix Gepetto pugui descobrir-lo. Una màgica història entorn de la solitud i la perseverança per aconseguir un somni. Candidata al Premi Max al millor espectacle infantil 2018.
‘Soñando a Pinocho’ es podrà veure aquest dissabte 14 de novembre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema i té un preu de cinc euros per infants, mentre que els adults tenen entrada de franc. Aquest espectacle infantil és per a infants a partir de tres anys. Serà necessari fer reserva d’entrada fins al 13 de novembre a les 10 h al correu electrònic: reserves@conselldeformentera.cat

La història de com es va crear Pinotxo
Gepetto és fogoner en un vell vaixell de vapor. Un treball dur i solitari amb l’única companyia dels troncs i el foc. Les calderes estan plenes de troncs que esperen ser engolits pel foc. Bé…. tots no! Perquè Gepetto, hàbil amb la navalla, talla tota mena de figures a la fusta.
Ara Gepetto està tallant una capseta que ja té destinatari, perquè ja no està sol, s’escolta un incessant cricri, és un grill, un nou amic.
És la sala de calderes un espai màgic?, o és la solitud del fogoner qui dóna màgia a tot el que l’envolta…? Gepetto i el seu amic grill viuran l’aventura de trobar un company a l’interior d’un simple tronc de fusta.

Companyia La Tartana
En 1977 s’estrena el primer espectacle de la companyia de teatre La Tartana, Polichinela. Aquest clàssic dels titelles de guant anunciava ja des del començament l’interès d’aquesta companyia pel món de les marionetes.
Des de llavors, la companyia dirigida per Juan Muñoz ha estrenat gairebé 40 espectacles que han viatjat per mig món, rebut multitud de premis i conegut grans festivals.

Compartir

PROGRAMES