TOP
Artal Mayans atenent un mitjà a la Fira Bit de Milà. CIF

Artal Mayans: “Quan es prohibeix i es limita la música a partir de les 12, el que aconsegueixes és que la gent que ve i es gasta uns sous no pugui gaudir plenament d’aquesta despesa”

El conseller de Turisme, Artal Mayans, ha fet una valoració molt positiva de la fira BIT de Milà, que finalitza avui.

Cita ineludible
Mayans ha subratllat que aquest tipus de format “et dona una visibilitat molt més destacable respecte a altres destins competidors”, especialment perquè tan sols Formentera i les Illes Canàries s’han promocionat com a destinacions turístiques espanyoles a la fira. A més, segons afirma el conseller, “Formentera és una destinació turística molt desitjada entre els italians, per la qual cosa es tracta d’una cita ineludible en el calendari promocional del Consell”.

“Permetre una mica d’oci sempre respectant el descans dels nostres veïns”
“A més de les bones sensacions que hem tingut durant aquests dies amb els visitants de l’estand, a la gent li agrada molt l’illa, la recorden d’anys enrere que han vingut a visitar-nos i només hi ha alguna queixa de famílies, parelles i gent gran que enyoren una mica les possibilitats que hi havia abans d’anar a divertir-se una mica, de fer un aperitiu o d’anar a prendre una copa havent sopat”, ha subratllat Artal Mayans. “Al final quan es prohibeix i es limita la música a partir de les 12 en llocs tan turístics com Formentera el que aconsegueixes és que la gent que ve i es gasta uns sous entre hotel, transport i sopars cada dia no pugui gaudir plenament d’aquesta despesa”.

En aquest sentit, el responsable de Turisme ha assegurat que cal treballar “i buscar una solució que doni pas a permetre una mica d’oci sempre respectant el descans dels nostres veïns i de la resta de turistes”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES