TOP
S’espera que les obres s’iniciïn enguany. Arxiu

Autoritzats 2,3 milions en material i equips per a l’hemodiàlisi

El Consell de Govern ha atorgat l’autorització al Servei de Salut per contractar el subministrament de material fungible i cessió d’equips per a sessions d’hemodiàlisi a l’Hospital de Formentera i a l’Hospital Can Misses, així com sessions tècniques contínues de depuració extrarenal a l’UCI de l’Hospital Can Misses, per un valor estimat de 2.323.872 euros. El contracte té una durada inicial de tres anys, amb la previsió d’una possible pròrroga de dos anys més.

Obres a Formentera
Cal recordar que l’Hospital de Formentera executa actualment les obres per implantar-hi el servei d’hemodiàlisi. Les actuacions, que van començar a final de gener, tenen un pressupost de 350.000 euros. El nou servei d’hemodiàlisi s’ubicarà a l’espai de consultes externes, on hi ha la consulta de salut bucodental. Tindrà quatre places de diàlisi per atendre pacients amb patologies nefrològiques. També inclou la instal·lació d’un sistema de tractament d’aigua per osmosi inversa destinat a obtenir aigua ultra pura, que és necessària per a aquests tractaments.

Material i monitors
Tots dos serveis d’hemodiàlisi, tant a Formentera com a Eivissa necessiten contractar la compra de material fungible i la cessió de nous monitors de diàlisi per prestar el servei de diàlisi als pacients de l’Àrea de Salut.
La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Can Misses aplica tècniques contínues de depuració extrarenal als pacients que hi estan ingressats i necessiten diàlisi. Aquesta tècnica requereix igualment material fungible específic i monitors apropiats.

Compartir

PROGRAMES