TOP

Avui els Chimichurri actuen a la nit de concerts de les Festes la Mola

Música en directe a les festes del Pilar. Avui a partir de les 21 h començarà l’actuació de Jam Factory, que deixarà pas a la descàrrega roquera dels Chimichurri, que ara escoltam de fons. D’altra banda, avui a partir de les 18 h Lorenzo Pepe organitza una tarda de jocs de rol a la casa del Poble de la Mola.
A més demà, dia del Pilar, que és festiu a tot l’estat, els actes comencen ben aviat. De 7:30 a 10 té lloc la caminada per veure la sortida de sol des de Cala Codolar, una activitat a càrrec de Formentera Walking i que costa 15 euros.
A les 10.30 començarà el Minimarató infantil a les escoles de la Mola, i a la mateixa hora es donarà la sortida de la XXI Pujada a la Mola.


A les 11 se celebra la Missa solemne, en la que participarà el Taller de Veus de Sant Francesc i posteriorment es farà la processó pel poble.
A les 12.30 hi haurà convit i ballada popular amb les colles des Pastorells i es Xacoters. Encara en el programa de festes de demà, a les 16 h tendrà lloc una tirada de galls, i de 17.30 a 19 h Formentera Walking organitza una altra excursió a un preu de 5 euros per gaudir del sol post a Sa Cala.
A més, a les 17.30 se celebra una tarda de màgia amb els mags Dantés i Dantés Junior a la plaça de l’església del Pilar.
Recordam que les festes segueixen fins al 29 d’octubre, i entre diverses activitats, destacam l’Oktober fest programada pel dissabte 21 d’octubre o la volta cicloturista a Formentera amb BTT una cursa que durarà tres dies, des del dissabte 27 al dilluns 29 d’octubre.

Compartir

PROGRAMES