TOP
Professionals sanitaris traslladen un pacient covid a Can Misses.

Baixa un 15% el nombre d’hospitalitzacions per covid

En les darreres hores no s’han registrat nous positius per covid a Formentera. El total de malalts de l’illa es manté en tres persones, totes elles amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 709 casos de coronavirus.

A Eivissa s’han detectat 4 nous contagis i s’han donat 10 altes. Així, hi ha 224 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. Baixa també el nombre de persones hospitalitzades, un 15% en les darreres 24 hores, i passa de 19 a 16, de les quals 15 es troben en unitats d’hospitalització i una a l’UCI. Actualment sols tres persones hospitalitzades tenen el virus actiu i per tant es troben aïllades en unitats covid, 2 a la unitat F i una a la unitat de crítics.
Finalment, puja el nombre de professionals en vigilància activa a 7, dels quals quatre són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 13.767 dosis i hi ha 7.753 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.499 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,1% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES