TOP
Una usuària surt de l’Àrea d’Urgències.

Baixen a gairebé la meitat els casos actius a Formentera: 32

Avui Formentera comptabilitza 32 casos actius de covid-19, 28 menys que els registrats ahir, quan segons ha destacat avui l’Àrea de Salut hi havia 60 casos positius, tot i que ahir la mateixa font informà a Ràdio Illa d’un contagiat menys, 59 en total. Aquest descens suposa una reducció dels casos actius a Formentera de gairebé la meitat, concretament del 46,6%.
Dels 32 casos actius de l’illa, 30 presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten aïllats i en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’altra banda, hi ha dos pacients (no un, com ahir informà l’Àrea de Salut) que es troben ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses. En les darreres hores s’han donat 32 noves altes de pacients de covid-19 de Formentera, on també s’han detectat quatre nous casos. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a l’illa 216 positius de coronavirus.

Baixen els casos també a les Pitiüses
A més dels quatre nous pacients de Formentera, en les darreres hores el Laboratori de Microbiologia ha detectat 24 nous casos a Eivissa. També en l’última jornada els facultatius han donat 41 altes (de les quals 32 són relatives a Formentera) i la xifra de pacients actius descendeix de nou a les Pitiüses i passa dels 372 casos d’ahir als 359 d’avui, tretze menys que en l’últim registre.
D’altra banda hi ha 13 persones hospitalitzades en les diferents unitats covid de l’Hospital de Can Misses: nou entre Ca na Majora i la unitat F de Medicina interna (on hi ha els dos pacients de Formentera) i quatre a la Unitat de Cures Intensives. Així mateix hi ha 346 pacients pitiüsos lleus o asimptomàtics que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 316 a Eivissa i els esmentats 30 de Formentera. Finalment, baixen els professionals en vigilància activa, que passen de 26 a 25, dels quals vuit, igual que ahir, són positius.

Compartir

PROGRAMES