TOP
Professionals sanitaris treballen seguint els protocols de protecció.

Baixen de cinc a tres els positius actius de Formentera

En les últimes hores a Formentera no s’han detectat nous casos de covid-19 i en canvi, s’han donat dues altes a pacients afectats per la pandèmia. Segons informa l’Àrea de Salut, els casos actius a l’illa queden en tres, tots ells lleus o asimptomàtics, de manera que no requereixen cures hospitalàries i reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 124 casos de covid a Formentera.

Més del 90% dels casos actius són lleus
En l’àmbit pitiús, les xifres de pacients actius es tornen a col·locar en números similars als de fa un mes, després de registrar nou contagis, tots ells a Eivissa, i haver donat 36 altes, de les quals dues són de Formentera.
A més dels tres casos actius de Formentera, a Eivissa hi ha 441 positius en tractament. Les curacions s’acosten al 90% dels casos detectats des de l’inici de la pandèmia, amb 3.212 altes sobre 3.681 diagnòstics.
Hi ha 405 persones lleus o asimptomàtiques en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, el 91,2% del total de casos actius.
Pel que fa als 39 pacients que requereixen atenció hospitalària, 28 són en planta, set a l’UCI i quatre a l’àrea medicalitzada de l’hotel pont. Finalment, hi ha 34 treballadors sanitaris en vigilància activa i segueix descendint el nombre de professionals positius fins als 14, dos menys que ahir.

Compartir

PROGRAMES