TOP
Es construirà un segon box d’aturades d’urgències, un magatzem de farmàcia i una unitat de control de gestió. Arxiu

Baixen els hospitalitzats per covid i augmenten els casos de verola del mico

Les dades d’hospitalitzacions per covid a Formentera i Eivissa han millorat respecte a la setmana passada. Actualment, hi ha 44 persones hospitalitzades enfront de les 46 de la setmana anterior, i no hi ha ningú ingressat a l’UCI després que la persona que hi havia ingressada la setmana passada hagi passat a planta.
Pel que fa a la incidència acumulada a 14 dies, a Formentera continuem tenint la més alta de Balears, amb 538 casos per cada 100 mil habitants, mentre que a Eivissa la proporció baixa fins als 497 casos.

Verola del mico
Quant a l’actualització de casos de verola del mico detectats a les illes, des del Servei d’Epidemiologia es detalla que a hores d’ara hi ha 4 casos detectats a Formentera i 23 a Eivissa, essent aquesta darrera, l’illa més afectada per aquest brot.
Així, les Pitiüses continuem acumulant la major part dels casos confirmats a la nostra comunitat, que són un total 35 i amb tendència a augmentar, ja que la setmana passada es comptabilitzaven 3 casos a Formentera i 14 a Eivissa, una desena menys que en la darrera actualització.
Des que es va activar l’alerta, s’han analitzat 63 casos sospitosos a Balears, dels quals 23 han quedat descartats i cinc encara s’estan analitzant.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES