Bauzá deixa el PP acusant el partit de fomentar el catalanisme a Balears

L’expresident del Govern Balear i fins ahir representant de Balears a la Cambra Alta ha anunciat que no pot «continuar pertanyent» a un partit al qual, assegura , li és «impossible» votar.

Un ex president molt dur amb la llengua pròpia de les Illes
En una carta de quatre pàgines, Bauzá recorda que va ser el PP el que va incloure el català com a llengua oficial de les Balears en l’Estatut d’Autonomia i la formació que va fixar el model d’immersió lingüística en català a les escoles.

Deixa el PP perquè és ‘cada vegada més nacionalista’
Bauzá, que ha militat 20 anys al PP, també esmenta que quan va deixar la presidència del partit, el nou PP balear es va convertir «en una formació cada vegada més nacionalista” i critica que l’actual PP negui que hi hagi adoctrinament en els centres educatius de les Balears i que hagi permès als seus regidors votar a favor de mocions municipals per a concedir ajuts als comerços que retolen en català.

S’especula amb la seva entrada a Vox
L’expresident de les Balears assegura en la carta que seguirà defensant les seves posicions «des de la societat civil» i que tornarà al seu treball com a farmacèutic a Mallorca, tot i que fonts pròximes al partit especulen amb què Bauzà pugui sumar-se a les files de Vox.

About Author

Comments are closed.

background