TOP
Melilla és la ciutat amfitriona de la Copa aquest 2020.

Bon paper formenterer a la primera jornada de la Copa d’Espanya de surf de vela

Els vuit formenterers que aquests dies competeixen a la Copa d’Espanya de surf de vela que se celebra en aigües del port de Melilla han encetat la primera jornada amb bons resultats.
Les condicions de vent d’aquest dijous han estat suaus, d’entre cinc i deu nusos bufant a ràfegues des de terra. Les ràfegues han ajudat alguns dels competidors a poder avançar posicions aprofitant el seu efecte per a agafar més velocitat. La participació dels representants balears ha estat destacada. De fet, al final de la jornada encapçalaven gairebé totes les categories.

Resultats dels representants de Formentera
Pel que fa als resultats en la primera jornada disputada ahir, del Club Surf Formentera, en sub-13, Matias Conill va segon a la general i primer masculí, en sub-15 Matteo Gozzi és quart i Eneko Rodríguez setè, mentre que Gisela Colomar és vuitena i segona en fèmines. Així mateix, en sub-17 Sergi Lafuente és setè a la general. Del Club Nàutic s’Arenal, Zoe Fernández és quarta a la general i primera fèmina. En Techno Plus, Xicu Ferrer és primer a la general i Naiara Fernández és segona a la general i primera fèmina.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES