L’equip ha fet un bon partit i ha deixat mostres de per què és un dels conjunts referents de la lliga Regional Preferent Pitiüsa. SDF

Bon partit i mal resultat per al Formentera B, que cau derrotat 1 a 3 davant la Penya Deportiva B

El Formentera B ha caigut derrotat aquesta jornada davant la Penya Deportiva Santa Eulària B per 1 a 3.
L’equip dirigit per Armando Manthan ha començat amb molt bon ritme i ha set el clar dominador en la primera part. Pocs minuts després de l’inici el porter del cadet, Osorio, que una vegada més ha gaudit de titularitat a Regional Preferent, ha fet aixecar els aplaudiments del públic amb una aturada providencial.

El Formentera B podria haver encetat el marcador al minut 14 mitjançant José Giraldo, que ha pressionat el porter eivissenc a la sortida de pilota i el seu xut ha impactat amb el davanter roig-i-negre, però l’esfèric ha sortit fregant el pal.
El gol local ha arribat finalment a les acaballes de la primera part, al minut 42, amb un centre de banda esquerra de José Giraldo que ha rematat al segon pal Juan Villar amb una maniobra acrobàtica.

En la represa ha canviat el guió i la Penya Deportiva ha posat una marxa més. L’equip de sa Vila des Riu ha igualat el partit al minut 52 amb un xut de falta directa ben col·locat i que ha set impossible d’aturar per al porter local.
Els gols de la victòria de la Penya han arribat als minuts 56′ i 65′ i han set molt similars; centre de banda esquerra i remat de cap al fons de la xarxa.

Malgrat el resultat advers d’1 a 3, el Formentera B ha fet un bon partit i ha deixat mostres de per què és un dels conjunts referents de la lliga Regional Preferent Pitiüsa.