Borja Paris, nou lateral esquerre de la SD Formentera

La SD Formentera ha anunciat avui el vuitè fitxatge per a la temporada 2020/21. Es tracta del lateral esquerre madrileny Borja Paris Hernando, que arriba provinent de l’Arandina CF del grup 8è de Tercera Divisió. Borja és un jugador intens en defensa i ràpid de moviments que s’incorpora bé a l’atac. Un lateral amb molt de recorregut per banda i que ofereix bons centres interiors.
La seva primera formació com a esportista la va desenvolupar al Futbol Base del Getafe CF on va militar durant 8 anys, fins a l’etapa cadet.
En edat juvenil, va fitxar per l’Atlético de Madrid on va competir durant 5 anys. Les darreres dues temporades ha defensat els colors de l’Arandina CF a Tercera Divisió essent un dels jugadors amb més minuts de la plantilla, disputant pràcticament tots els partits de la lliga.

Il·lusió per ascendir de categoria
Ara, el nou jugador roig i negre desembarca a Formentera motivat pel projecte esportiu que dirigirà l’entrenador Raúl Pérez: «És una oportunitat molt bona per a mi jugar amb el Formentera, un equip que sempre lluita als play-off d’ascens i que fins i tot va jugar un any a Segona B. La meva màxima il·lusió és ascendir de categoria amb un equip de Tercera Divisió i treballarem per intentar aconseguir-ho aquesta temporada que ara començarem», ha declarat Borja Paris.
El jugador s’incorporarà a la disciplina del club a mitjans del mes per iniciar la pretemporada.

About Author

Comments are closed.

background