TOP
Sortida de la cursa (Foto Jesús Ferrer / G.E. Espalmador)

BTT: Morcillo venç en la jornada de diumenge; Roberto Olmeda, cinquè absolut en la Volta, primer formenterer

La IX Volta Cicloturista a Formentera amb BTT ha finalitzat aquest diumenge amb una gran afluència de participants i èxit absolut en l’organització. El gran al·licient de la segona jornada de la Volta era la presència de l’estrella eivissenca en la disciplina, Enrique Morcillo (Buff Megamo Team), que no ha deixat espai a la sorpresa i s’ha endut l’etapa d’avui diumenge amb un temps de 2:33:35, amb més d’un minut d’avantatge sobre el segon classificat, Efrén Fernández Carrión (Faster Factory Team), que ha estat el campió absolut de la Volta en haver set el més regular en les dues jornades. L’han acompanyat al podi de la General, José Javier Ribas Marí i José Cardona Prats, segon i tercer respectivament, els dos del C.E. Master Team.

En dones, la més regular en les dues jornades ha estat Maria Roig Roig, del Club Ciclista Sant Antoni, que s’ha endut el trofeu de mans del conseller d’Esports Hugo Martínez.

Finalment, cal destacar el paper dels formenterers i del Grup Esportiu Espalmador, que ha col·locat a sis ciclistes locals entre els quinze primers classificats de la Volta, competint les dues jornades. Així, Roberto Olmeda ha quedat cinquè, Darío Ibañez sisè, José Mayans vuitè, Juan Olmeda onzè, Carlos José Tur dotzè, i Ricardo Ferrer, tretzè.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES