Campanya del Consell a favor del comerç de proximitat

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de comerç, ha engegat una campanya de promoció del comerç de proximitat arran de la crisi sanitària.

L’objectiu de la iniciativa és fomentar la compra en aquells establiments de proximitat que romanen oberts i que, per tant, tenen l’autorització per obrir durant l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de covid-19.

D’aquesta manera la campanya ajudarà a, segons les paraules de la consellera del ram Ana Juan, «visibilitzar i impulsar la necessitat de mantenir el teixit comercial tradicional i de proximitat; i també donar suport al
consum dels productes locals».
Amb el lema «Formentera es queda a casa i compra prop de casa» la campanya vol tenir una incidència positiva en la trentena d’establiments que segueixen oberts en els principals nuclis urbans de l’illa.

La iniciativa es desenvolupa principalment a través de les xarxes socials i s’adhereix a la proposta de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears que promou els comerços amb el lema ‘Ara els petits s’han de fer grans’.

D’altra banda, el Consell recorda la necessitat de mantenir les mesures de seguretat i
control arran de la crisi sanitària, com són mantenir la restricció d’entrada als comerços,
respectar la distància de seguretat d’1,5 a 2 metres, no recolzar-se al taulell, entrar
segons l’ordre establert pel personal del comerç i utilitzar guants a l’hora de manipular fruita,
verdura i aliments sense envàs.

About Author

Comments are closed.

background