TOP
Dos participants en la prova de BTT de 2018.

Cap de setmana de ciclisme BTT a Formentera

El Consell de Formentera ha presentat avui la VI BTT Volta Cicloturista Formentera i la XXVII BTT La Mola, dues proves que recorreran l’illa entre el 22 i el 24 d’octubre i que estan organitzades per l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració de l’àrea de Turisme, d’Unisport Consulting i el GE Espalmador.
La Volta consta de tres etapes i en total es completaran 90 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.200 metres. A més, com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tendran l’opció de participar el diumenge 24 d’octubre a la BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola, una prova de 26,6 quilòmetres i 530 metres de desnivell i puntuable per al Campionat Pitiús de BTT.

Les tres etapes
La primera etapa es disputarà divendres 22 d’octubre a partir de les 16 h amb un recorregut de 30 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 23 se celebrarà la segona etapa, de 33,5 quilòmetres a partir de les 10 hores amb sortida i arribada també de Sant Francesc i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25 a les 11.00 h a la Mola.
Les inscripcions per participar en aquesta prova són a la web www.elitechip.net i romandran obertes fins al 21 d’octubre, i de moment hi ha prop de 50 persones inscrites.

Un octubre ple d’esdeveniments esportius
La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha destacat “l’extens calendari esportiu d’aquest mes d’octubre a l’illa, amb prop de cinc mil esportistes” i ha assenyalat que el Consell sempre estarà al costat dels esportistes i clubs “per promocionar l’esport i organitzar proves com aquestes”. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha recordat els nombrosos esdeveniments que organitza el Consell per descobrir Formentera a l’octubre i ha convidat als participants i acompanyants a gaudir de l’illa”. Per la seva part, la consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha agraït als organitzadors i patrocinadors “per continuar apostant per Formentera per celebrar proves esportives”.
En la presentació també han set presents el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el representant del GE Espalmador, Jesús Ferrer; i Alex Marí, director comercial de Trasmapi, patrocinador de la prova.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES