TOP
El difunt, de 76 anys i amb patologies prèvies, es trobava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de Can Vilàs.

Cap nou contagi a Formentera i una defunció a Eivissa

Formentera ha registrat un nou cap de setmana sense nous casos de covid i cap nova alta. Així, segueix havent-hi 5 persones contagiades que presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 695 casos de coronavirus.

A Eivissa s’han detectat 11 nous positius durant el cap de setmana; 4 en els resultats de dissabte, 6 en les proves de diumenge i un avui. A més, hi ha 263 malalts lleus, mentre que el nombre de persones hospitalitzades és de 33. D’aquestes, 29 es troben en unitats d’hospitalització i 4 a l’UCI. Finalment, hi ha 6 professionals sanitaris en vigilància activa, dels quals 5 treballadors són positius, igual que en el darrer recompte.

D’altra banda, cal lamentar la defunció aquest dissabte d’un home de 76 anys, amb patologies prèvies, que es trobava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de Can Vilàs. Aquesta defunció ha estat notificada avui pel Servei balear d’Epidemiologia com a causa de la covid.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.346 dosis (189 més que divendres) i hi ha 7.403 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.225 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67,5% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant, sols els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES