TOP
Cels encapotats que anuncien pluja, en una imatge d’arxiu des des Mirador.

Cap nou contagi a Formentera, on hi ha 14 casos actius

En les darreres hores no s’ha registrat cap nou contagi per covid a Formentera, mentre que la xifra total de casos actius a la nostra illa passa a ser de 14.
Del conjunt d’afectats de Formentera, 10 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que es manté en 4 el nombre de persones hospitalitzades en planta; 3 a Can Misses, i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.045 dosis i hi ha 9.921 persones que ja han completat la pauta d’immunització (amb dues dosis), és a dir, un 86,8% de la població diana. Finalment, són 3.164 els residents que ja s’han vacunat amb la dosi de reforç, un 31,9% de la població.

Nova defunció a Eivissa
A la veïna Eivissa cal lamentar la defunció d’un home de 62 anys, amb patologies prèvies, que feia 26 dies que era ingressat a l’UCI.
A més, s’han detectat 20 noves infeccions, i la xifra de positius actius ascendeix a 296. Del total de casos actius, 247 presenten quadre lleu, mentre que hi ha 55 hospitalitzats (entre ells tres provinents de Formentera) a Can Misses i Can Vilàs: 4 a l’UCI i 51 en planta.
Sobre les xifres d’hospitalitzats en planta, en el cas de Can Misses cal esmentar que el Govern balear comptabilitza a totes les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin atesos per altres patologies en unitats diferents.
Així mateix, hi ha 15 professionals de la salut que resten en vigilància activa, tots ells positius.

Dades de seguiment de la pandèmia en els centres educatius
La Conselleria balear d’Educació ha informat que actualment hi ha 15 docents de baixa als centres educatius públics de les Balears; cap a Formentera, 2 a Eivissa, 2 a Menorca i 11 a Mallorca. Aquesta xifra suposa el 0,27% del professorat dels centres públics sobre un total de 16.000 docents.

D’altra banda, segons dades aportades per la Conselleria de Salut, els positius acumulats els darrers set dies entre la població de 3 a 16 anys són d’un total de 247; zero a Formentera, 5 a Eivissa, 27 a Menorca i 215 a Mallorca. Aquesta quantitat suposa el 0,19% de l’alumnat sobre un total de 129.884 estudiants.

Finalment, els centres educatius avui dia no han comunicat grups en quarantena.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES