TOP
El nombre de persones hospitalitzades baixa un 23% en un sol dia i passa de 13 a 10.

Cap nou contagi i baixa a 5 el nombre de persones malaltes lleus

Formentera no ha registrat cap nou cas de contagi per covid durant la darrera jornada i s’ha donat una alta. El total de malalts de l’illa baixa a 5 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 728 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 16 casos nous i s’han donat 8 altes. Així, hi ha 378 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. El nombre de persones hospitalitzades baixa un 23% en un sol dia i passa de 13 a 10, 9 d’elles a unitats d’hospitalització i 1 a l’UCI. Finalment, no canvia la situació entre els professionals sanitaris, amb 11 treballadors en vigilància activa, dels quals 6 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.923 dosis, 50 més que ahir, i hi ha 7.931 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 74,1% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.666 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,6% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i, per tant, només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES