Cap positiu entre l’alumnat de Formentera durant la passada setmana

Formentera no ha registrat cap positiu entre l’alumnat i el professorat, segons les dades que ha facilitat el Govern balear amb relació a la incidència de la covid-19 als centres educatius durant la passada setmana, del 2 al 9 d’octubre.
Un total de sis docents —tres a Mallorca i tres a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR, dos més que la setmana passada, quan en van ser quatre.
D’altra banda, el nombre de docents que es van posar en quarantena és de sis, dels quals, tres a Mallorca i tres a Eivissa.

Tres alumnes en quarantena a Formentera
Pel que fa a l’alumnat, 105 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,06 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 105 positius, 76 són de Mallorca, un de Menorca i 28 d’Eivissa, mentre que a Formentera no n’hi ha hagut cap. D’altra banda, s’han posat en quarantena 140 alumnes, el que suposa un 0,08 % de l’alumnat incorporat. D’aquests, 103 a Mallorca, dos a Menorca, 32 a Eivissa i tres a Formentera.
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 21. Divendres passat, hi havia 30 grups en quarantena activa, dels quals 22 són de Mallorca, tres de Menorca i cinc d’Eivissa, mentre que no n’hi ha cap de Formentera.
Això suposa el 0,37 % del total d’uns 8.000 grups de les Illes Balears. Pel que fa al nombre de centres amb grups en quarantena, en són 22, el 5,1 % del total de centres de les Balears. D’aquests, 18 són a Mallorca, un a Menorca i tres a Eivissa.

About Author

1 comentario

  1. Pingback: Els centres educatius conviuen amb la pandèmia sense ser focus de contagi | RadioIlla Notícies Formentera

Deixa una resposta

background