Cap positiu nou a Formentera en les darreres hores

En les darreres hores no s’han comunicat nous positius a Formentera. Malgrat això, el nombre de casos lleus o asimptomàtics que romanen aïllats a casa o a l’hotel pont i són atesos pels serveis d’Atenció Primària ha crescut de 16 a 19 en un sol dia. Segons ha aclarit l’Àrea de Salut Pitiüsa a petició de Ràdio Illa, aquesta situació s’ha produït per «un decalatge entre les comunicacions del laboratori on es confirmen els positius i el trasllat dels casos a l’Àrea d’Atenció Primària». Així mateix, no hi ha cap pacient de Formentera amb covid-19 hospitalitzat i els casos acumulats d’ençà que començà la pandèmia són 107.

Dades de Formentera i Eivissa
En el conjunt de les Pitiüses, s’han detectat 39 casos nous, i el nombre de pacients actius atesos per la salut pública ascendeixen a 727, dels quals n’hi ha 708 a Eivissa i els esmentats 19 de Formentera. Dels 768 contagiats a les Pitiüses, hi ha 41 persones ingressades en les unitats de covid, dues d’elles a l’UCI, totes pertanyents a Eivissa. La resta de pacients, 727, són casos lleus o asimptomàtics que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària.
Finalment, hi ha 49 professionals de l’Àrea de Salut en vigilància activa, dels quals nou són positius. La xifra de casos acumulats d’ençà que començà la pandèmia és de 2.305 a les Pitiüses, dels quals 2.198 localitzats a Eivissa.

 

About Author

Comments are closed.

background