TOP
Carles Torres ens ofereix un espai setmanal per descobrir aspectes curiosos del català.

Carles Torres, premi de Novel·la Curta Just Manuel Casero

El col·laborador de Ràdio Illa, Carles Torres, filòleg de capçalera en l’espai Sobreviure al Català, ha guanyat la 39a edició del Premi de Novel·la Curta Just Manuel Casero, amb l’obra Els cossos elèctricsL’entrega dels premis es feu ahir a la sala la Planeta de Girona.
En total, s’hi havien presentat 43 obres, la majoria provinents de Girona i Barcelona, però també de la resta del Principat, de les Illes i el País Valencià.
L’obra de Carles Torres Els cossos elèctrics narra com un home ha d’anar a una reunió familiar complicada per uns assumptes previs i es troba amb un amic. Amb ell inicien una baixada als inferns on es creuen amb uns estranys personatges que aboquen els protagonistes a un final dramàtic.
Recordam que Torres, nat a Eivissa, l’any 1974, va obtenir el Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, convocat pel Consell d’Eivissa els anys 2014 i 2015 amb els reculls de narracions Vuit vents i El domini dels diumenges. Així mateix, el 2016 va guanyar el premi de poesia Ciutat d’Eivissa amb l’obra Nits amb Xicana, i l’any 2017 el 10è premi Helena Jubany amb el recull de contes breus El desconcert d’en Boyle, que fou publicat i distribuït amb el diari Ara.

Actualment Torres és el responsable del Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell de Formentera.

 

Compartir

PROGRAMES