TOP
L’observatori pretén tenir dades detallades del mercat immobiliari en un any.

CGT recela sobre la creació del nou observatori de l’habitatge

El sindicat CGT ha mostrat la seva “perplexitat” davant l’anunci del Govern balear de crear un observatori per a l’estudi del preu de l’habitatge a les illes i l’encàrrec de l’anàlisi a la fundació Impulsa.
CGT Balears ha assegurat en un comunicat que el Monitor de l’Habitatge, nom que s’ha donat al projecte, serà “un altre més” dels estudis “que no serveixen per a res”.
Pel sindicat, encarregar el projecte a Impulsa, una entitat promoguda per la patronal Caeb és “com posar l’ovella enmig dels llops”, a més de “regalar 200.000 euros” de sous públics als “responsables de la dramàtica situació “de l’habitatge a l’arxipèlag.
El sindicat ha apuntat que Impulsa està integrada pels hotelers que van signar al costat de CCOO i UGT eliminar del conveni d’hostaleria de les Balears “el dret a l’allotjament” per als treballadors desplaçats, un “dret adquirit” des de la llei d’ordenament laboral de 1954.
CGT també ha indicat que integren la fundació “els banquers que especulen amb l’habitatge, desnonant a famílies senceres”, així com les empreses de construcció que “al costat dels hotelers i banquers especulen amb el territori malferit” de les illes.

Compartir

PROGRAMES