TOP
El 97,93% dels casos presenten un quadre lleu.

Cinc casos lleus o asimptomàtics a Formentera

Formentera compta amb cinc casos actius de covid-19, segons ha informat l’Àrea de Salut pitiüsa, que no ha comunicat nous positius en les últimes hores. Tots els contagiats són lleus o asimptomàtics, de manera que resten aïllats a casa sota seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia, s’han detectat 119 casos de coronavirus a Formentera.
D’altra banda, Ràdio Illa ha tengut coneixement de dos positius més, es tracta de dos casos lleus que resten en confinament domiciliari i que encara no han set comptabilitzats en les xifres oficials. És habitual que existeixi un cert decalatge temporal entre el moment en què es declara el positiu i el moment en què es fa públic.

Formentera i Eivissa
El nombre de persones ingressades en els diferents dispositius covid de la salut pública pitiüsa segueix descendint fins als 43 registrats avui, és a dir, 31 persones menys que fa deu dies. No obstant això, ahir es va lamentar la mort d’un home de 77 anys, resident del centre Reina Sofia, que ja era negatiu en covid i que tenia patologies prèvies.
Dels 43 ingressats, n’hi ha 32 en planta a l’Hospital Can Misses, quatre a l’UCI, i set a la part medicalitzada de l’hotel pont. A més, s’han atès 26 altes en les últimes hores i el laboratori de Microbiologia ha detectat 31 nous contagis, tots ells a Eivissa. La xifra de casos actius en el conjunt de les Pitiüses arriba als 573.
Així mateix, hi ha 530 persones lleus o asimptomàtiques en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 525 d’elles a Eivissa i els esmentats cinc pacients de Formentera. Finalment, baixa el nombre de professionals en vigilància activa fins als 38 treballadors, nou menys que ahir, dels quals 18 són positius.

Compartir

PROGRAMES