TOP
Gala Fornés durant el Campionat de Balears.

Cinc formenterers certifiquen en el Campionat de Balears el seu passi al Campionat d’Espanya

Els regatistes del Club Surf Formentera han guanyat tres ors, una plata i dos bronzes en el Campionat de Balears de surf de vela disputat de divendres a diumenge a les instal·lacions del Club Nàutic sa Ràpita, a Mallorca. Amb aquests resultats, cinc dels pupils de l’entrenador formenterer Àlex Figueiras s’han classificat per representar Balears en el Campionat d’Espanya de surf de vela que es disputarà del 31 de gener al 4 de febrer a Melilla. Així, tenen el passi assegurat a la cita estatal en classe Techno, Mia Berazategui, Hugo Colomar, Gala Fornés i Sara Fonseca (tots ells sub 15); mentre que en IQFOiL, el sub 17 Mateo Jiménez serà l’únic formenterer classificat per acudir al Campionat d’Espanya. Per configurar l’expedició de les Balears, s’han computat els resultats de la prova d’aquest cap de setmana, de la Copa Federació del passat desembre a Menorca i del Trofeu CNA celebrat el passat novembre a Mallorca.

Inici amb vents suaus a Mallorca
Pel que fa al Campio
nat de Balears d’aquest cap de setmana, ha comptat amb uns vents que han anat de menys a més: les primeres dos jornades bufà suau, entre els 10 i 12 nusos i ahir diumenge la força dels vents s’incrementà fins als 17 nusos.

Gisela Colomar, Matteo Gozzi, Mateo Jiménez, Sergi Lafuente i l’entrenador, Àlex Figueiras, durant la prova.

En classe Techno és on els formenterers han aconseguit la millor collita: en sub 15 Mia Berazategui i Hugo Colomar han encapçalat les classificacions femenina i masculina respectivament i a més, Gala Fornés ha guanyat la plata i Sara Fonseca s’ha classificat quarta. Així mateix, el també formenterer Stefan Ciobanu, ha assolit la primera plaça en la classe Techno sub 17, tot i que en aquest grup només hi havia tres veles en competició.
En IQFOiL, Mateo Jiménez s’ha fet amb el tercer lloc de la general en categoria sub 17, mentre que Helena Lafuente ha estat cinquena en fèmines a la mateixa franja d’edat. En sub 19, Gisela Colomar ha obtingut un bronze, Matteo Gozzi ha set 8è, Sergi Lafuente 11è i Omar Ferrer 18è. Finalment, en classe Techno sub 13 han tancat la classificació els formenterers Pep Roigé i Daniel Roig.

 

 

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES